Ingrédients
250g de pois chiches cuits
200g de quinoa rouge cuit
1 conserve de pulpe de tomate
1 CS d'huile d'olive
1 oignon rouge
Poivrons (au choix, ici surgelés)
2 Carottes
1cc de curcuma
1cc de cumin
2cc de ras el hanout
1/2cc de cannelle
Sel, poivre
Dans une grande casserole, faire chauffer l'huile et faire dorer l'oignon rouge émincé. Ajouter les poivrons, les carottes et la pulpe de tomate. Laisser cuire sur feu doux.
Eplucher les pois chiches afin de retirer la peau et de les rendre plus digestes. Réserver.
Détendre la préparation tomate et légumes avec un grand verre d'eau. Ajouter les épices et assaisonner en sel et poivre.
Verser les pois chiche et quinoa et faire bien réchauffer l'ensemble.
Verser les pois chiche et quinoa et faire bien réchauffer l'ensemble.
Ingredients
250g cooked chickpeas
200g of cooked red quinoa
1 can of tomato pulp
1 tablespoon of olive oil
1 red onion
Peppers (here frozen)
2 Carrots
1cc of turmeric
1cc of cumin
2cc of ras el hanout
1/2 cc of cinnamon
Salt pepper
In a large saucepan, heat the oil and brown the chopped red onion. Add peppers, carrots and tomato pulp. Let cook on low heat.
Peel the chickpeas to remove the skin and make them more digestible. Reserve.
Add a large glass of water to the tomato and vegetable preparation. Add the spices and season with salt and pepper.
Pour chickpeas and quinoa and warm well.
Serve with chopped fresh cilantro.
200g of cooked red quinoa
1 can of tomato pulp
1 tablespoon of olive oil
1 red onion
Peppers (here frozen)
2 Carrots
1cc of turmeric
1cc of cumin
2cc of ras el hanout
1/2 cc of cinnamon
Salt pepper
In a large saucepan, heat the oil and brown the chopped red onion. Add peppers, carrots and tomato pulp. Let cook on low heat.
Peel the chickpeas to remove the skin and make them more digestible. Reserve.
Add a large glass of water to the tomato and vegetable preparation. Add the spices and season with salt and pepper.
Pour chickpeas and quinoa and warm well.
Serve with chopped fresh cilantro.
C'est tellement beau, tu me donnes faim :)
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